Uitplaatsing 

Wij fokken voor onszelf en kiezen combinaties waar wij zelf graag een pup van willen aanhouden. Helaas kunnen wij natuurlijk niet alle honden die we voor onszelf fokken in huis houden en genoeg aandacht geven. Daarom zijn wij voor ieder nest opzoek naar mensen die een pup van ons in huis willen nemen in uitplaatsing.

Heb je hier interesse in kun je uiteraard contact met ons opnemen. Aan uitplaatsing zit een contract verbonden net als aan alle pups die volledig verkocht worden.

 In geval van uitplaatsing blijven wij eigenaar van de hond en betaal je dus geen aanschafprijs omdat je alleen de verzorger word van de hond. 

Wij plaatsen een hond uit om er nog mee te kunnen showen wanneer wij daar behoefte aan hebben en om er een nestje mee te fokken/te laten dekken. Uiteraard gaan deze dingen in goed overleg en alleen als de honden gezond bevonden zijn door de nodige testen. Uiteraard zit hier ook een kleine vergoeding voor de verzorger aan verbonden als de hond ingezet word voor de fok! Wij zijn opzoek naar een geschikt huisje voor een reutje of teefje in uitplaatsing. 
Nestplanning voor dit nest; zomer/najaar  2022
Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via facebook of de mail.