Dekreuen

Bullet staat ter dekking! Scroll naar beneden voor meer informatie! 
Bullet is een reutje van ongeveer 3jaar (07-03-2016) ,heeft een schofthoogte van ongeveer 36 cm en is in het bezit van een FCI stamboom.

Karakter:

Bullet is een ontzettend makkelijke en nuchtere hond. Niet snel onder de indruk maar wel waaks wanneer nodig. Hij gaat graag mee wandelen en zwemmen, bijt graag op de mouw en op de springpole. Maar hij heeft geen kilometers lange wandelingen nodig. Is wat dat betreft ,en in zijn verdere karakter, liever lui dan moe.

Kleur: 

E-locus: E/E
EM Locus : Em/Em
B-locus: B/B
D-locus: D/d
K-locus: KB/N
A-locus : at/at


Dit wil zeggen dat Bullet drager is van het verdunningsgen en dus blauwe of blauwdragende pups kan geven. Daarnaast is hij at/at wat betekend dat hij op agouti Black and Tan is. Dit wil ook zeggen dat met een teef, afhankelijk van haar kleur hij Black and Tan en  Sable (rode) pups kan geven. Hierin is Sable logischer dan Black and Tan. Black and Tan is een Niet erkende kleur dus weinig honden zullen dit geven. Sable (rood) is een veel voorkomende kleur.


Prijs:

Bullet staat ter dekking voor €250,-
Hij dekt alleen teefjes met stamboom. Minimaal getest op/vrij van L2-HGA, HC en Patella Luxatie. 

Mocht je interesse hebben in een dekking met Bullet, dan horen wij graag iets van je. Uiteraard willen wij ook graag wat informatie over de teef zoals stamboomnummer en karakter.
Bullet is NIET tekoop.